15. jun 2022.

 
 
Akua Naru u Domu omladine Beograda

 
  Akua Naru, miljenica domaće publike i bez sumnje, jedan od svetskih vodećih ženskih hip hop vokala, u sklopu "The Black Magnificent" turneje, nastupiće 23. septembra u DOB-u.

Akua Naru će ovom prilikom promovisati novi album - "The Black Magnificent", nastao u saradnji sa bruklinškim duom The Ruff Pack, koji više nego ijedno ranije izdanje, stavlja fokus na moć, otpornost i insistira da se svi posvetimo radosti i istrajnosti, uprkos tome što deluje da je svet trenutno okrenut suprotnom.

Njena muzika se oslanja na kombinaciju hip hopa, jazz-a, trap-a i soula. Sebe opisuje kao političkog hip hop umetnika, aktivistu, zaljubljenika u muziku koja govori iz duše. Akua trijumfalno kombinuje “novu” i “staru” školu dok brani svoje stavove kroz unikatne metafore.

Iza sebe ima 4 albuma: “The Journey Aflame", "Live and Aflame Sessions", "The Miner's Canary”, “The Blackest Joy”, kao i hitove poput “Poetry: How Does It Feel?” i “The world is listening”. Akua Naru je, između ostalih, sarađivala sa Tony Allenom, Eric Benétom, “Questlove”-om, a sa njenih nastupa definitivno niko ne izlazi ravnodušan.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1500 RSD su u prodaji na blagajni Doma omladine i ostalim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i online.
Cena ulaznice u redovnoj prodaji biće 2000 RSD, a na dan koncerta 2500 RSD.
 
 

vesti


Tamikrest
premijerno u Beogradu




Hvaljeni tuareški sastav Tamikrest održaće svoj premijerni nastup u Beogradu, 24. juna 2022. godine u klubu Drugstore sa početkom u 21h u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke. Kada je Tamikrest osnovan 2006. godine...